K
Khách

Hãy nhập câu hỏi của bạn vào đây, nếu là tài khoản VIP, bạn sẽ được ưu tiên trả lời.

23 tháng 2 2021

how to communicate socially (cách giao tiếp xã hội)

how to communicate in society (cách giao tiếp trong xã hội)

5 tháng 8 2021
Ngủ dốt hahahahha
2 tháng 8 2021

Số 1 = One

Mình thấy các bạn học chăm chỉ quá nên khai giảng 2 khóa học Tiếng Anh và Lập Trình miễn phí luôn! Free 100%Duy nhất cho 100 bạn đăng kí trước nha!Lịch khai giảng vào ngày 29/7/2021 nha lúc đó đăng kí không được đâu đó!!! Hệ thống sẽ tự động khóa phòng học khi đủ 100 người tham gia.Độ tuổi tham gia: từ 5 tuổi đến 16 tuổi nha!Khóa học Tiếng Anh - LE001Khóa Học Lập Trình - SC101Bạn nào...
Đọc tiếp

Mình thấy các bạn học chăm chỉ quá nên khai giảng 2 khóa học Tiếng Anh và Lập Trình miễn phí luôn! Free 100%

Duy nhất cho 100 bạn đăng kí trước nha!

Lịch khai giảng vào ngày 29/7/2021 nha lúc đó đăng kí không được đâu đó!!! Hệ thống sẽ tự động khóa phòng học khi đủ 100 người tham gia.

Độ tuổi tham gia: từ 5 tuổi đến 16 tuổi nha!

Khóa học Tiếng Anh - LE001

Khóa Học Lập Trình - SC101

Bạn nào đăng kí thì comment là "Mình tham gia" và điền thông tin vào biểu mẫu này nha: https://forms.gle/U1zKa4DXRdQqBNqT7

Trong lớp Tiếng Anh các bạn được bốc thăm xem học level trình độ Tiếng Anh nào nhé! Vui lắm đó!

Trong lớp lập trình thì các bạn được học Lập Trình một trong những các ngôn ngữ lập trình.

Có công mài sắt có ngày nên kim nhé!

8

Mình tham gia 

cho mình hoc với!

Bạn điền thông tin vào biểu mẫu này nha: https://forms.gle/U1zKa4DXRdQqBNqT7! Ngày khai giảng và 29/7/2021 nhé!

7 tháng 5 2023

Vậy được HSG em hi

30 tháng 11 2016

cho mình xinh lỗi nah mình nhầm thành T.A lớp 12 rồi

 

13 tháng 8 2017

This is a painting of a running deer. There are many deer, big deer, small deer. The largest deer goes first, the smaller ones go after. Around are trees, grass and hills.

17 tháng 10 2021

đúng vậy á lúc trước thì mik thấy TA học rất dễ nhưng sau đến lúc mik nghỉ hè và học online thì cảm thấy khó cho đến bây h mik đi học ở trường thì mik cảm thấy TA ko còn khó nữa 

30 tháng 10 2021

cảm ơn bn 

5 tháng 12 2016

The most common English translation of “Chả giò” is spring roll, though this is just a fancy name since the food has nothing to do with spring.

The main ingredients of a roll of “chả giò” are commonly seasonalground meat, mushrooms, and diced vegetables such as carrots andjicama, rolled up in a sheet of moist rice paper. The roll is then deeply fried until the rice paper coat turns crispy and golden brown. The ingredients, however, are not fixed. The most commonly used meat ispork, but one can also use crab, shrimp, sometimes snails (in northern Vietnam), and tofu (for vegan chả giò). If diced carrots and jicama are used, the stuffs inside the rolls are a little bit crunchy, and match well with the crispy fried rice paper. Nevertheless, the juice from these vegetables can soon cause the rolls to soften after only a short time. To keep the rolls crispy for a long time, mashed sweet potato or mung beans may be used instead. One may also include bean sprouts and rice vermicelli in the stuffing mix, yet, this is a rare practice. Eggs and various spices can be added based on each one's preference.

 
 

“Chả giò rế” is a rare kind of “chả giò” that uses “bánh hỏi” (thin rice vermicelli woven into a sheet) instead of rice paper. The stuffs inside the roll are the same as normal chả giò, and the roll is also deeply fried. Since the sheets of “bánh hỏi” themselves are not very wide, and the rice vermicelli is too easily shattered, “chả giò rế” rolls are often small and difficult to make. They are only seen at big parties and restaurants.

6 tháng 12 2016

No matter what time day or night, a steaming bowl of Pho noodle soup is never hard to find in Vietnam. Just as Pad Thai in Thailand, this dish in Vietnam is one of best delicious Vietnamese Food Pho in this country. And everyone around the world always wants eating Pho when they have a chance to go to Vietnam.

Pho consists of flat rice noodles, meat-based broth. The dish is usually accompanied by basil, lime, chili, and other extras on the side so that eaters can season the soup to their own taste. The balanced tastes of sweet, salty, spicy, and citrus are highly contagious; Pho usually becomes an instant favorite for anyone visiting Vietnam.

Some squeamish eaters may balk at authentic Vietnamese Food Pho which is made from beef bones, tendons, tripe (stomach), fat, and sometimes ox tail. Bones and lesser-quality cuts of meat are simmered for hours to produce the soup broth. With popularity of Pho, many chain restaurants catering to tourists now omit ingredients that may frighten business away. Broth is commonly made from beef, pork, or chicken bones; only lean pieces of meat are added.

Despite its popularity, opinions differ about the origins of Pho soup. Culinary experts generally agreed that the rice noodles were brought by Cantonese immigrants from Guangdong province in Southern China. Some say the soup itself was influenced by the French during their colonization of Vietnam, however locals dispute this theory. The Vietnamese claim that Vietnamese Food Pho originated in the Nam Dinh province just southwest of Hanoi and then spread to other parts of the country.

Refugees fleeing Vietnam in the 1970s carried pho to the West where it grew quickly in popularity. Even President Clinton enjoyed a bowl of Pho during his historic visit to Vietnam.