Hãy nhập câu hỏi của bạn vào đây, nếu là tài khoản VIP, bạn sẽ được ưu tiên trả lời.
Dịch
Chúng ta hãy đi đến đó sự sỉ nhục của Roh - Anosuke thiếu cơ thể - giống như vậy - Với cái đầu của một nhân vật ngu ngốc - Tenshin! ? -Một kẻ ngốc ngu ngốc.
người việt nam hk tiếng nhật thì dùng chữ latinh tiếng việt , ko cần viết tiếng nhật đâu cj , nếu chị hk thì viết như thế này nè cj
gomennasai
arigatou
kawaii
onee-chan
onii-chan
ojii -san : ông
obaa - san :bà ( e chỉ dịch nghĩa những từ mak hơi khó thôi ak cj )
okaa - san : mẹ
otou- san : bố
...................................................................................................................
rất nhiều nha cj
công cha như núi thái sơn
nghĩa mẹ như nước trong nguồn chảy ra
sao lại "Dịch hộ mk cái.."................. xong phía dưới" ( ko phải dịch ) "là sao ????
41,A,I'm sorry.I'II speak louder 44,D,I'm afraid not
42,C,Yes,it was great 45,C,She's very strict
43,A,Coffee,would be nice
The most common English translation of “Chả giò” is spring roll, though this is just a fancy name since the food has nothing to do with spring.
The main ingredients of a roll of “chả giò” are commonly seasonalground meat, mushrooms, and diced vegetables such as carrots andjicama, rolled up in a sheet of moist rice paper. The roll is then deeply fried until the rice paper coat turns crispy and golden brown. The ingredients, however, are not fixed. The most commonly used meat ispork, but one can also use crab, shrimp, sometimes snails (in northern Vietnam), and tofu (for vegan chả giò). If diced carrots and jicama are used, the stuffs inside the rolls are a little bit crunchy, and match well with the crispy fried rice paper. Nevertheless, the juice from these vegetables can soon cause the rolls to soften after only a short time. To keep the rolls crispy for a long time, mashed sweet potato or mung beans may be used instead. One may also include bean sprouts and rice vermicelli in the stuffing mix, yet, this is a rare practice. Eggs and various spices can be added based on each one's preference.
“Chả giò rế” is a rare kind of “chả giò” that uses “bánh hỏi” (thin rice vermicelli woven into a sheet) instead of rice paper. The stuffs inside the roll are the same as normal chả giò, and the roll is also deeply fried. Since the sheets of “bánh hỏi” themselves are not very wide, and the rice vermicelli is too easily shattered, “chả giò rế” rolls are often small and difficult to make. They are only seen at big parties and restaurants.
No matter what time day or night, a steaming bowl of Pho noodle soup is never hard to find in Vietnam. Just as Pad Thai in Thailand, this dish in Vietnam is one of best delicious Vietnamese Food Pho in this country. And everyone around the world always wants eating Pho when they have a chance to go to Vietnam.
Pho consists of flat rice noodles, meat-based broth. The dish is usually accompanied by basil, lime, chili, and other extras on the side so that eaters can season the soup to their own taste. The balanced tastes of sweet, salty, spicy, and citrus are highly contagious; Pho usually becomes an instant favorite for anyone visiting Vietnam.
Some squeamish eaters may balk at authentic Vietnamese Food Pho which is made from beef bones, tendons, tripe (stomach), fat, and sometimes ox tail. Bones and lesser-quality cuts of meat are simmered for hours to produce the soup broth. With popularity of Pho, many chain restaurants catering to tourists now omit ingredients that may frighten business away. Broth is commonly made from beef, pork, or chicken bones; only lean pieces of meat are added.
Despite its popularity, opinions differ about the origins of Pho soup. Culinary experts generally agreed that the rice noodles were brought by Cantonese immigrants from Guangdong province in Southern China. Some say the soup itself was influenced by the French during their colonization of Vietnam, however locals dispute this theory. The Vietnamese claim that Vietnamese Food Pho originated in the Nam Dinh province just southwest of Hanoi and then spread to other parts of the country.
Refugees fleeing Vietnam in the 1970s carried pho to the West where it grew quickly in popularity. Even President Clinton enjoyed a bowl of Pho during his historic visit to Vietnam.
17A 18B 19C 20C 21C 22B 23D 24C 25B 26B 27B 28B 29C 30C 31A 32B 33C 34A 35C 36B 37C 38A 39A 40A 41C 42C
1 Cuộc sống tối đa của quà tặng Ri Ri điều Oh tình bạn, tôi đã hoặc đang bước vào chim cốc tay cũng có.
Món quà của cuộc sống tối đa là một tình bạn, tôi đã được đặt trên bàn tay khác
2 Dạ dày Brightness và Ri Tôi thà đi bộ một cuộc gọi bằng cách lọc một mình, chúng ta có nhưng bạn ho hơn là đi bộ và liên quan và dịch lọc đến và có bóng tối.
Hơn đi bộ sáng nơi mình, nó là tốt hơn để đi một nơi tối tăm, trong khi với bạn bè.
3 Là một người bạn thật sự, là những người đến đi bộ lên đến khi thế giới đi xa.
Một người bạn thật sự, là những người mà sẽ đi khi thế giới đi xa.
1 cuộc sống tối đa của quà tặng Ri Ri điều Oh tình bạn, tôi đã hoặc đang bước vào chim cốc tay cũng có.
Món quà của cuộc sống tối đa là một tình bạn, tôi đã được đặt trên bàn tay khác
2 dạ dày Brightness và Ri Tôi thà đi bộ một cuộc gọi bằng cách lọc một mình, chúng ta có nhưng bạn ho hơn là đi bộ và liên quan và dịch lọc đến và có bóng tối.
Hơn đi bộ sáng nơi mình, nó là tốt hơn để đi một nơi tối tăm, trong khi với bạn bè.
3 là một người bạn thật sự, là những người đến đi bộ lên đến khi thế giới đi xa.
Một người bạn thật sự, là những người mà sẽ đi khi thế giới đi xa.